93 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când vrei să închiriezi un apartament?

Pentru a te simți confortabil în locul în care locuiești este important ca locuința să răspundă la principale tale nevoi. Pentru un plus de confort, există și aspecte extra care pot fi luate în considerare, care au rolul de a asigura un grad de mulțumire. Însă, cel mai important aspect este să îți analizezi principalele nevoi și să alegi după câteva criterii:

  • Dimensiune. Unul dintre cele mai importante aspecte în funcție de care depinde direct și prețul. Un apartament de închiriat care este încăpător cu siguranță este mult mai primitor.
  • Dotări. Centrală proprie, izolație termică și fonică, baie cu duș sau cabină de duș, frigider, cuptor, etc. Prioritizează prezența acestor dotări în funcție de stilul tău de viață.
  • Posibilitatea de a face mutări / îmbunătățiri. Dacă ești o persoană căreia îi place schimbarea sau îi place să își aducă aportul stilistic asupra modului în care este dotat apartamentul, fii atent ca proprietarul să îți permită această libertate.
  • Orientare. Dacă vrei să ai mai multă lumină și căldură, alege apartamentele cu orientare Estică sau Vestică. Apartamentele cu orientare nordică sunt cele mai răcoroase și întunecate. În schimb, apartamentele cu orientarea sudică sunt cele care beneficiază pe aproximativ toată durata zilei de prezența razelor de soare deoarece pătrund direct în casă.

În ce orașe găsești apartamente de închiriat prin Smart Imobiliare?

Confortul propriei case este cel care ne poate influența major starea de bine și gradul de satisfacție. De aceea, cu cât acesta răspunde la cât mai multe nevoi ale tale, cu atât te vei bucura de mai multă bună dispoziție.

Suntem aici să îți eficientizăm căutarea. În portofoliu nostru, vei găsi:

Ești în căutarea unui nou spațiu de locuit, dar nu știi ce să alegi din cauza multitudinii de oferte disponibile? Contactează-ne și te ajutăm noi!

Compară proprietăți

Compară