403 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când cumperi un apartament?

Atunci când ești în căutarea unui apartament, vei vedea că oferta de pe piață este extrem de variată. De aceea, pentru a face alegerea corectă este util să ai în vedere anumite criterii pe care să își bazezi decizia. Iată cum să analizezi potențialul unui apartament pus la vânzare:

  • Atunci când ești în căutarea unui apartament, vei vedea că oferta de pe piață este extrem de variată. De aceea, pentru a face alegerea corectă este util să ai în vedere anumite criterii pe care să își bazezi decizia. Iată cum să analizezi potențialul unui apartament pus la vânzare:
  • Suprafața apartamentului. Nu doar tipul de compartimentare este cel care trebuie să influențeze alegerea, ci și suprafața acestuia. Alege conform nevoilor prezente și a planurilor de viitor.
  • Orientarea apartamentului. Dacă dorești mai multă lumină naturala și, implicit, căldură, apartamentele cu orientare estică sunt ideale. În schimb, cele cu orientare nordică sunt mai răcoroase.
  • Tipul de construcție și materialele utilizate la construcția blocului. Orientează-te spre cele mai rezistente, dar și termoizolante pentru a beneficia de temperaturi optime. De asemenea și izolarea fonică poate fi un criteriu demn de luat în seamă.

În ce orașe găsești apartamente de vânzare prin Smart Imobiliare?

Cauți un apartament de vânzare sau dorești să oferi unul? Apelează cu încredere la noi! În întregul nostru proces de vânzare a apartamentelor ne concentrăm atenția în mod realist asupra întregului spațiu, a caracteristicilor sale și căutăm să se potrivească armonios cu expectanțele viitorilor locatari.

În portofoliu nostru, vei găsi:

Care este locul tău de suflet? Haide să ne cunoaștem și să alegem cea mai potrivită casă pentru tine și familia ta!

Compară proprietăți

Compară