104 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce tipuri de apartamente de vânzare sunt disponibile în Brașov?

Ai decis că este timpul pentru a te muta într-o locuință nouă și cauți un apartament de vânzare în Brașov? Apelează la Smart Imobiliare să găsești spațiul care să corespundă căutărilor tale! Ofertele disponibile în agenția noastră acoperă o diversitate de opțiuni astfel încât să reușești să găsești locuința care să răspundă la cât mai multe nevoi ale tale.

Piața imobiliară a apartamentelor de vânzare din Brașov abundă în opțiuni variate. De aceea, vei găsi apartamente cu dotări mai multe sau mai puține, mobilate integral, parțial sau nemobilate, apartamente în clădiri noi sau clădiri istorice, la casă sau la bloc, în zone centrale, accesibile în proximitatea zonelor de interes sau chiar în zone liniștite, ferite de agitația urbană.

Compartimentarea poate fi decomandată, semidecomandată sau nedecomandată, open space sau tip studio. În același timp, datorită poziționării strategice ale orașului, clădirile din Brașov sunt orientate conform celor 4 puncte cardinale. De aceea, se regăsesc apartamente în Brașov de vânzare atât cu orientare Nordică, cât și cu orientare Sudică, Estică sau Vestică (desigur și combinații dintre acestea). Acest criteriu este însă puternic influențat și de cartier.

Din punct de vedere al numărului de camere, există:

  • Apartamente de vânzare în Brașov cu 1 cameră
  • Apartamente de vânzare în Brașov cu 2 camere
  • Apartamente de vânzare în Brașov cu 3 camere

În funcție de poziționare, acestea se situează atât în blocuri, cât și la casă.

În ce cartiere găsești apartamente de vânzare în Brașov prin Smart Imobiliare?

Brașovul este un oraș bogat în patrimoniu natural, cultural și istoric. Fiecare zonă are povestea ei. Deși cetatea medievală a fost puternic restrânsă față de ceea ce vedem astăzi, în prezent orașul este destul de extins și propune o multitudine de posibilități avantajoase pentru locuit. Noi ne concetrăm atenția asupra întregului oraș, de aceea vă oferim oferte pentru apartamente de vânzare din toate cartiere: Astra, Bartolomeu, Blumana, Craiter, Florilor, Noua, Poiana Brașov, Centru, Șchei, Stupini, Valea Cetății, etc.

Haide să discutăm și să găsim locul în care îți vei construi noul stil de viață!

Compară proprietăți

Compară