369 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce tipuri de apartamente de vânzare sunt disponibile în Sibiu?

Ești în căutarea unui apartament de vânzare în Sibiu, orașul transilvănean bogat în istorie, tradiții și natură frumoasă? Smart Imobiliarete ajută să îți găsești locuința ideală!

Piața imobiliară din Sibiu este foarte diversă și bogată, plină de multe posibilități și chiar la prețuri avantajoase. În funcție de suprafață, vei găsi apartamente în Sibiu atât mai spațioase, cât și mai limitate din punct de vedere al spațiului. De asemenea, tipul de compartimentare diferă. O suprafață mare nu garantează prezența unui număr mare de camere deoarece pot fi separate încăperi mai puțin, dar mai mari. De aceea, în funcție de numărul de camere există:

  • Apartamente cu 1 camera și garsoniere de vânzare în Sibiu;
  • Apartamente de vânzare Sibiu 2 camere;
  • Apartamente de vânzare Sibiu 3 camere;
  • Apartamente de vânzare Sibiu 4 camere.

Din punct de vedere al imobilului, există preponderent apartamente noi. Însă, cu o preponderență mai scăzută se găsesc și apartamente în clădiri istorice.

Prețul apartamentelor de vânzare din Sibiu este direct proporțional cu zona în care este amplasat, tipul de imobil (nou sau vechi, bloc sau casă), materialele de construcție al clădirii și, desigur, suprafața, tipul de compartimentare și existența dotărilor.

În ce cartiere găsești apartamente de vânzare în Sibiu prin Smart Imobiliare?

Aria noastră de lucru este extrem de extinsă întrucât ne dorim să venim în întâmpinarea unor palete foarte largi de nevoi. De aceea nu avem limită de zone când vine vorba de procesul de vânzare al apartamentelor. Preferințele sunt variate, iar piața se află într-o continuă dinamică. Te ajutăm să îți găsești locuința ideală în orice zonă preferi: Șelimbăr, Turnisor, Vasile Aron, Strand, Lazaret, Hipodrom.

Spune-ne nevoile tale și noi vom face tot posibilul să găsim apartamentul ideal!

Compară proprietăți

Compară