28 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când vrei să închiriezi o casă?

Atunci când dorești să te muți la casă, mai ales dacă faci trecerea de la apartament la casă, sau pur și simplu vrei să te muți într-o casă nouă care să răspundă nevoilor tale actuale este important să faci alegerea corectă. Iar, adesea, această schimbare este un pas important. De aceea este de dorit să fie o schimbare în bine. Din acest motiv, atunci când alegi o casă de închiriat, sugerăm să fii atent la următoarele criterii:

  • Mediul rural sau urban. În prezent, în orașe se găsesc mai puține case, blocurile având ponderea mai mare. În schimb, în mediul rural oferta este mult mai generoasă.
  • Materialele de construcție. Asigură o bună izolare termică sau nu? Casele sunt mai expuse condițiilor meteorologice nefavorabile decât apartamentele, din cauza faptului ca reprezintă o clădire singulară. De aceea, dacă materialele de construcție nu sunt de calitatea superioară și casa nu beneficiază de izolare termică, sunt șanse mari temperaturile interioare să reprezinte o provocare.
  • Dotările și anexele existente. Poate ai nevoie de anexe precum garajul, bucătăria de vară, foișor, etc. Fii atent dacă casa are aceste dotări sau dacă îți oferă posibilitatea să ți le creezi singur.

În ce orașe găsești case de închiriat prin Smart Imobiliare?

Dorim să găsim pentru fiecare locuința potrivită în care să se simtă ca acasă! De aceea, ne concentrăm atenția asupra priorităților tale, analizăm împreună care sunt preferințele, prospectăm piața și venim cu variantele care se pliază pe cerințele tale. Alegerea finală este la tine!

În portofoliu nostru, vei găsi:

Contactează-ne și haide să găsim împreună noua ta locuință!

Compară proprietăți

Compară