49 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când închiriezi o un spațiu comercial?

Ești antreprenor și ai nevoie de spațiu extra pentru a-ți extinde afacerea? O soluție care te-ar putea ajuta este închirierea unui spațiu industrial. Alegerea nu este întocmai ușoară, mai ales când oferta este atât de generoasă. De aceea, pentru ca această schimbare să fie profitabilă, pe lângă preconizarea corectă a costurilor, trebuie să fii atent și la alți factori care îți pot influența activitatea:

  • Restricțiile de mediu. Pentru protecția mediului înconjurător în fiecare zonă prevăzute anumite restricții. Prin urmare, află din timp care sunt acestea și vezi dacă activitatea afacerii tale le poate respecta.
  • Utilitățile incluse. Pentru a te scăpa de eventuale investiții, investighează de la început dacă spațiul industrial pe care dorești să îl închiriezi are incluse toate utilitățile: apă, energie electrică, gaz, internet.
  • Adaptarea spațiului la sectorul industrial din care face parte afacerea ta. Dacă decorul și specificațiile tehnice ale spațiului au fost gândite pentru afaceri din domeniul tău de activitate, nu va trebui să aloci timp pentru adaptarea lui. Astfel că vei putea începe activitatea într-un interval de timp foarte scurt.

În ce orașe găsești spații comerciale de închiriat prin Smart Imobiliare?

Te pregătești să îți deschizi o afacere, ai toate detaliile stabilite, însă nu dispui de un spațiu? Vezi ofertele disponibile de spații comerciale de vânzare, analizează piața, vezi care sunt oportunitățile și fă alegerea corectă. Acestea sunt extrem de diferite, vin cu mai multe sau mai puține dotări și au o serie de specificații unice.

În portofoliu nostru, vei găsi:

Vrei să găsești un spațiu comercial care să se poată adapta pe afacerea ta? Te ajutăm noi! Contactează-ne, povestește-ne despre planurile tale și te vom ajuta să găsești locul potrivit!

Compară proprietăți

Compară