20 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când cumperi o un spațiu comercial?

În momentul în care te-ai decis să pui bazele afacerii tale, ai nevoie de un spațiu comercial pentru ca aceasta să se concretizeze. În momentul alegerii spațiului este important să fii atent la toate specificațiile acestuia si să îți bazezi alegerea pe motive concrete. Adică spațiul comercial respectiv să se plieze pe tipul tău de afacere. Iată câteva criterii utile:

  • Structura spațiului și a dotărilor. Pentru a investi ulterior cât mai puțin în modificări și renovări, alege de la început spațiul care să aibă mărimea, înălțimea și compartimentarea necesare pentru a-l putea ulterior amenaja conform nevoilor tale.
  • Locația unde se află spațiul. Foarte important de luat în considerare dacă viitorii clienți pot ajunge ușor în locația respectivă. De aceea este util de făcut o analiză inițială cu profilul clientului și profilul său preferențial.
  • Rezistența materialelor folosite, pentru a nu se deteriora la condiții meteo nefavorabile.

În ce orașe găsești spații comerciale de vânzare prin Smart Imobiliare?

Te pregătești să îți deschizi o afacere, ai toate detaliile stabilite, însă nu dispui de un spațiu? Vezi ofertele disponibile de spații comerciale de vânzare, analizează piața, vezi care sunt oportunitățile și fă alegerea corectă. Acestea sunt extrem de diferite, vin cu mai multe sau mai puține dotări și au o serie de specificații unice.

În portofoliu nostru, vei găsi:

Vrei să găsești un spațiu comercial care să se poată adapta pe afacerea ta? Te ajutăm noi! Contactează-ne, povestește-ne despre planurile tale și te vom ajuta să găsești locul potrivit!

Compară proprietăți

Compară