17 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când vrei să închiriezi un spațiu industrial?

Ești antreprenor și ai nevoie de spațiu extra pentru a-ți extinde afacerea? O soluție care te-ar putea ajuta este închirierea unui spațiu industrial. Alegerea nu este întocmai ușoară, mai ales când oferta este atât de generoasă. De aceea, pentru ca această schimbare să fie profitabilă, pe lângă preconizarea corectă a costurilor, trebuie să fii atent și la alți factori care îți pot influența activitatea:

  • Restricțiile de mediu. Pentru protecția mediului înconjurător în fiecare zonă prevăzute anumite restricții. Prin urmare, află din timp care sunt acestea și vezi dacă activitatea afacerii tale le poate respecta.
  • Utilitățile incluse. Pentru a te scăpa de eventuale investiții, investighează de la început dacă spațiul industrial pe care dorești să îl închiriezi are incluse toate utilitățile: apă, energie electrică, gaz, internet.
  • Adaptarea spațiului la sectorul industrial din care face parte afacerea ta. Dacă decorul și specificațiile tehnice ale spațiului au fost gândite pentru afaceri din domeniul tău de activitate, nu va trebui să aloci timp pentru adaptarea lui. Astfel că vei putea începe activitatea într-un interval de timp foarte scurt.

În ce orașe găsești spații industriale de închiriat prin Smart Imobiliare?

Expertiza noastră în domeniul imobiliarelor în acest moment se extinde pe suprafața județelor Cluj, Sibiu și Brașov. Punem accentul pe prosperitate, de aceea ne dorim ca fiecare colaborare să fie fructuoasă și să se finalizeze cu rezultate satisfăcătoare pentru toți actorii implicați.

În portofoliu nostru, vei găsi:

Împreună construim un viitor mai promițător! Contactează-ne și vom veni cu propuneri eficiente pentru tine!

Compară proprietăți

Compară