7 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când cumperi un spațiu industrial?

Ești în căutarea unui spațiu industrial pentru a îți deschide propria afacere? Fii atent ca specificațiile existente să se plieze întocmai pe nevoile. Chiar dacă în prezent îi lipsesc anumite elemente pentru a fi exact potrivit pentru intențiile tale, este important să îi analizezi potențialul pentru a vedea dacă spațiul poate fi dotat conform planurilor tale. De aceea, ia în vedere următoarele:

  • Suprafața utilă a spațiului industrial și suprafața terenului aferent. Având în vedere că va fi nevoie să se lucreze cu utilaje foarte mari, este nevoie de spațiu suficient pentru manipularea lor.
  • Posibilitatea de extindere a construcției. În funcție de cum evoluează afacerea pe viitor, poate vei avea nevoie de noi anexe.
  • Dotări existente: podea, încălzire centralizată, tamplarie pvc, etc.

În ce orașe găsești spații industriale de vânzare prin Smart Imobiliare?

Spațiile industriale de vânzare sunt de tipologii variate și vin cu specificații aparte. Intermediem întregul proces de vânzare-cumpărare în cel mai optim mod. De aceea, ne bazăm pe comunicare. Aflăm nevoile tale și în funcție de acestea venim cu variantele de spații industriale de vânzare care să îndeplinească cerințele tale.

În portofoliu nostru, vei găsi:

Vrei să găsești locul cel mai potrivit? Apelează la un agent Smart Imobiliare, informează-l despre obiectivele tale și bucură-te de spațiul dorit!

Compară proprietăți

Compară