1 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Ce aspecte sunt utile să le iei în considerare când vrei să închiriezi un teren?

Închrierea unui teren este o practică mai puțin comună decât închierea unui apartament sau a unui spațiu de birou de exemplu. Totuși, multe persoane consideră această activitate mai avantajoasă, mai ales dacă terenul pe care îl închiriază aduce profit. Este o sursă bună de a pune bazele unei afaceri, de a câștiga o sursă de venit pe care ulterior să o investești în cumpărarea propriilor terenuri. Dorești să închiriezi un teren? Iată ce aspecte îți recomandăm să le iei în considerare:

  • Stadiul în care se află terenul. Dacă aceste este neutilizat de o lungă perioadă de timp, cu siguranță s-a dezvoltat neorganizat vegetație. Vei avea mai mult de lucru pentru curățarea, întreținerea și aducerea lui la o formă fertilă, gata de utilizare pentru ca spațiul să poată deservi scopului tău.
  • Scopul pe care îl ai. Dacă dorești să construiești un imobil, închirierea unui teren îți poate aduce multe bătăi de cap. Proprietarul trebuie să fie de acord, iar înțelegea trebuie să fie permanentă pentru că este contraproductiv să fii nevoit să distrugi ulterior construcția. Acțiunea de a închiria un teren se potrivește mai mult pentru agricultură, amenajarea unui poligon auto sau a unei parcări auto.

În ce orașe găsești terenuri de închiriat prin Smart Imobiliare?

Activăm în zona Transilvaniei. Analizăm oportunitățile existente și potențialul fiecărui teren în parte și alegem pentru fiecare destinația potrivită. Parteneriatele noastre se desfășoară pe bază de comunicare: doar așa găsim echilibrul între dorința proprietarului, specificațiile terenului și preferințele chiriașilor.

În portofoliu nostru, vei găsi:

Ești în căutarea unui teren în Cluj, Sibiu sau Brașov? Contactează-ne și îți ușurăm căutarea!

Compară proprietăți

Compară