10 Rezultate
Filtrează după:
Ecran complet

Terenuri de vânzare în Cluj pentru destinații diverse

Achiziționarea unui teren de vânzare este o activitate complexă care necesită o documentare meticuloasă în avans. Detaliile tehnice ale terenului trebuie investigate pentru a face achiziția în cunoștință de cauză astfel încât terenul să fie potrivit pentru scopul pe care îl atribui.

Terenurile de vânzare din Cluj-Napoca sunt extrem de diverse. În funcție de zona în care este amplasat, deține anumite particularități. Cel mai important este tipul de argilă există. Cu cât aceasta este mai moale, cu atât va fi mai greu să amplasezi o construcție pe el. Însă dacă dorești cultivarea unor culturi agricole, ai nevoie de pământ fertil, predispus la anumite condiții climatice corespunzătoare.

Terenurile de vânzare din Cluj au proprietăți variate. De aceea, sunt potrivite pentru construcții, spații de amenajare pentru diverse activități și agricultură. Suprafața este puternic influențată de zona în care este amplasat. În aceeași măsură de acest aspect depinde și posibilitatea de racordare la utilități precum electricitate, apă, gaz.

  • Suprafața terenului. Este important ca dimensiunea terenului să servească scopului pentru care îl cumperi. În cazul în care îl cumperi pentru a construi pe el, fii atent ca dimensiunea să permită construcția spațiului cu toate dotările la care te gândești.
  • Tipul de pământ. De exemplu, terenurile argiloase nu sunt foarte potrivite pentru construcții fiind destul de instabile. Însă, dacă ai nevoie de un teren agricol, asigură-te că pământul este fertil, are o poziție optimă la toți factorii de mediu care permit dezvoltarea culturilor pe care dorești să le semeni.
  • Amplasare. Dacă este situat într-o zonă intens circulată, poate fi un impediment dacă preferi liniștea și terenul îl cumperi pentru a construi o locuință. De asemenea, dacă dorești un teren agricol și este în imediata apropiere a unui drum național, atunci gradul de poluare este mai mare din cauza noxelor eliberate de mașini.

Ce tipuri de terenuri de vânzare sunt disponibile în Cluj?

La Smart Imobiliare ne concentrăm eforturile spre a ajuta pe fiecare să găsească imobilul de care are nevoie. De aceea, investigăm toate zone orașului, dar și ale județului și colectăm toate proprietățile. Suntem siguri că pentru fiecare se găsește un teren corespunzător. Astfel că, în catalogul nostru de opțiuni vei găsi:

  • Terenuri de vânzare în Cluj-Napoca în diferite cartiere ale orașului: Iris, Borhanci, Mănăștur, Bună Ziua, Făget, Gruia, etc.
  • Terenuri de vânzare la țară în județul Cluj în sate precum: Jucu, Chinteni, Baciu, Apahida, Dezmir, Ciurila, Florești, Feleacu, etc.
  • Terenuri intravilane;
  • Terenuri cu autorizație de construcție aprobată.

Dorești să achiziționezi un teren de vânzare în Cluj? Apelează la un consultant Smart Imobiliare și te va ajuta să găsești ceea ce ai nevoie!

Compară proprietăți

Compară